Politica de retur

Politica de retur

Pasi pentru retur

Ceea ce ai comandat nu este ceea ce ți-ai dorit? Nu e nicio problemă, poți returna produsul, care fie nu s-a potrivit ca mărime, fie ca model sau ai identificat un defect de fabricație. În orice situație, te rugăm să urmezi pașii pentru retur pe care îi găsești aici.

Costuri de retur

Taxa de transport pentru returul coletelor trebuie să fie achitată fie de către client, fie de către Laurmar, în funcție de anumite situații. Pe această pagină găsești un tabel unde sunt prezentate toate aceste cazuri.

IMPORTANT: daca produsul primit a fost livrat sau ambalat gresit SAU ati primit un produs cu defect, va rugam sa ne anuntati prin email sau telefonic pentru a trimite noi un curier FAN curier pentru a ridica produsul / produsele respective de la dumneavoastra (nu este nevoie sa trimiteti dumneavoastra produsul prin posta / curier).

Click aici pentru a parcurge pasii de retur.

Restituire contravaloare produse

Potrivit OUG nr 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său. Produsul returnat trebuie să fie în aceeasi stare in care a fost livrat, cu etichetele intacte şi recomandăm să fie în ambalajul original.

În cazul în care există un motiv întemeiat pentru care se dorește schimbarea sau înlocuirea produselor atunci returul se poate realiza în termen de 30 zile lucrătoare.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate fie de către client, fie de către Laurmar în funcție de situație (mai multe detalii despre plata taxei de transport găsiți aici), iar rambursarea contravalorii produsului, inclusiv după caz, a costurilor livrării (legislaţia în vigoare presupune rambursarea costurilor standard de livrare, nu şi a opţiunilor speciale de transport - de ex. Transportul Express), se va face în cel mult 14 zile de la retur, în contul bancar menționat în formularul de retur sau sub forma de credit magazin (această opțiune presupune ca suma care ar trebui returnată conform procedurii de retur, să fie stocată într-un credit magazin pe care să îl poți folosi oricând în contul tău, pentru comenzi viitoare.)

DOUA OPTIUNI DE RESTITUIRE BANI:

Pentru a intra in posesia contravalorii produselor, te rugăm să alegi în Formularul de retur, una dintre cele doua variante de rambursare:

a) CREDIT MAGAZIN - daca ai un cont de client pe site-ul nostru, poti primi contravaloarea returului sub forma de credit magazin. Acel credit magazin il poti folosi partial sau total la plata unor noi comenzi pe site-ul nostru. Mai multe detalii aici.

b) RAMBURSARE CONTRAVALOARE PRODUSE IN CONT BANCAR - si sa ne mentionezi contul în care vrei să fie restituită contravaloarea produselor trimise la retur, cât și numele complet al tiltularului de cont.

Produse care nu pot fi returnate

Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile si cu etichetele intacte. Daca produsul este returnat intr-o stare în care nu mai poate fi vandut ca și nou, laurmar.ro isi rezerva dreptul de a solicita costurile pentru readucerea în starea inițiala (dacă este posibil) sau la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

In cazul în care instrucţiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate în totalitate, sau produsul a fost pătat sau rupt de către cilent, produsul nu este acceptat la retur.

*Important: Dresurile sunt articole care se încadrează în categoria produselor ce nu pot fi returnate.

Click aici pentru a parcurge pasii de retur.